Ketering

Mi smo kompanija koja uspešno posluje već 11 godina.

Naša misija je pravovremena isporuka kvalitetne i bezbedne ketering usluge, kako kompanijama, tako i svim drugim licima 24 časa, sedam dana u nedelji.

Želimo da Vam ponudimo najbolje i zato pripremamo hranu koristći kvalitetne proizvode dobavljača koji su vodeći u svojoj industriji.

Pružamo kompletnu uslugu, bez obzira na broj zvanica i vrste svečanosti. Raspolažemo kapacitetima kojima možemo da se uhvatimo u koštac sa velikim privatnim i poslovnim proslavama.

Posedujemo HACCP standard kvaliteta. Zahvaljujući moderno opremljenoj kuhinji sa pratećim sadržajima, možete računati na prvoklasan ketering i savršeno oraganizovanu zabavu. Firma Ketering & Catering ništa ne prepušta slučaju, te u skladu sa veličinom događaja i zahtevima klijenata angažuje svo potrebno osoblje. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našom uslugom, zato računamo na Vašu preporuku.

NAŠA USLUGA
Posebno krojene ponude za različite tipove događaja.

Bez obzira na vrstu događaja izlazimo u susret Vašim zahtevima kako po pitanju keteringa, tako i po pitanju organizacije. Bilo da želite da organizujete veliku korporativnu proslavu, porodičnu proslavu ili da organizujete dnevnu ishranu svojih zaposlenih, pružamo Vam kompletnu uslugu keteringa i organizacije.

Ponuda ketering usluga:

Privatne proslave
Ishrana zaposlenih
Kantine i restorani
Korporativni ketering i ishrana zaposlenih
Dečiji rođendani
Vrtići i škole
Usluga organizacije događaja:

Iznajmljivanje opreme
Fotograf
Dekoracija prostora
Detaljnije o našoj ponudi možete videti klikom na pojedinačne usluge iznad.

Ukoliko Vam je potrebna usluga koje nema u ponudi kontaktirajte nas i skrojićemo ponudu/meni prema Vašim potrebama.